Zapoj sa a vyhraj 200 € alebo  notebook v hodnote viac ako 1000 €.

Zapoj sa a vyhraj 200 € alebo  notebook v hodnote viac ako 1000 €.

Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach v spolupráci s U.S. Steel Košice predstavuje nový projekt:

Kritéria účasti na projekte

  1. Prihlásenie študentov

Projekt je pre všetkých študentov tretieho a štvrtého ročníka (resp. posledných dvoch ročníkov) strednej školy (gymnázium, stredná škola, konzervatórium) na území SR.

  1. Spôsob prihlásenia

Študent strednej školy v poslednom a predposlednom ročníku štúdia sa môže do projektu prihlásiť formou online formulára na fmmr.tuke.sk. Do formulára vloží aj svoju prácu na jednu z vybraných tém v min. rozsahu 1 normostrana.

  1. Trvanie projektu

Dĺžka trvania projektu vo všetkých kategóriách je od 1. decembra 2019 do 31. októbra 2020.

  1. Vyhodnotenie študentských prác

Na konci každého mesiaca zasadne trojčlenná komisia odborníkov FMMR TUKE a odborníkov z priemyselnej sféry U. S. Steel Košice, ktorá vyberie vždy 3 ‒ 6 najlepších prác, ktoré budú odmenené finančnou odmenou 200 €.

  1. Výhody pre študenta

Okrem finančnej odmeny 200 € pre 3 ‒ 6 najlepších študentov každý mesiac môžu získať špeciálnu cenu v podobe výpočtovej techniky tí študenti, ktorí predstavia výnimočný nápad, príp. je ich projekt graficky spracovaný na vysokej úrovni. V júni 2020 bude vyhodnotený najlepší projekt spomedzi všetkých zapojených projektov, ktorý bude odmenený notebookom v hodnote viac ako 1000 €.